ТЪРСЕНЕ

Holiday Inn Sofia

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА

Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София, Holiday Inn Sofia, който е забележителен с изключителния си дизайн, комфорт и обслужване, както и със своите уникални Конферентни и Банкетни Зали. Holiday Inn Sofia е уникален сред луксозните хотели в София.

С непосредствената си близост до центъра на столицата и Международно Летище София, Holiday Inn Sofia е напълно подходящ както за бизнес, така и за развлечение. Хотелът осигурява удобен транспорт за своите гости до и от летището и центъра на София.

Всички стаи в Holiday Inn Sofia са климатизирани, с отделни баня и душкабина, мини бар, сейф, удобен за лаптоп и телевизор, с LCD плосък екран и сателитни канали.

Модерните и просторни конферентни и банкетни зали, удобствата за развлечение, спортния комплекс "Esprit Fitness & Spa" предлагат фантастични гледки към величествената планина Витоша.

Holiday Inn Sofia разполага с богат избор от ресторанти, сред които нашия ресторант "Brasserie" и средиземноморски/италиански ресторант "In Canto".

СВАТБИ

В Holiday Inn Sofia ние сме се специализирали в организацията на сватбени тържества. Предлагаме опитен организатор, който да ви помогне да планирате вашата сватба и да посрещне индивидуалните ви нужди. Благодарение на нашата гъвкавост, опит и внимание към детайла, вашата сватба е в сигурни ръце. Можем да предложим специални цени за настаняване на вашите гости или да помогнем с организирането на бъдещи рожденни дни, кръщенета и абитуриентски балове.
Не трябва да се притеснявате дори и за най-малкия детайл.
Гарантирано специално отношение към булката и младоженеца, великолепна кухня и изключителни напитки.

В HOLIDAY INN SOFIA ВИЕ ЩЕ СЕ НАСЛАДИТЕ НА ВАШАТА СВАТБА ПО ВАШИЯ НАЧИН!

Holiday Inn Sofia Адрес: София, бул.Александър Малинов 111, София 1766
Телефон: +359 2 807 07 07
Факс: +359 2 807 07 08
Мобилен телефон: +359 2 807 07 08
e-mail: info@holidayinnsofia.bg
web: www.hisofiahotel.com
Работно време:

Рубрики и услуги

  Всички права запазени © Разработено от Ирида Дизайн