ТЪРСЕНЕ

Limo-auto

Лимо Ауто е създадена през 1994 г. и вече 15 години категорично определя сектора за отдаване на луксозни автомобили под наем с шофьори в България. Компанията е първата в бранша и е единствен представител за България и Балканите на American Custom Coachworks, а също и BostonCoach (оперираща на територията на САЩ, със седалище в Бостън) и Eurolimousine (европейска мрежа от водещите в бранша фирми в отделните държави и региони).

Основен предмет на дейност е отдаване под наем на луксозни автомобили с шофьори за страната и чужбина: Rolls Royce-Phantom, Lincoln Town Car Stretch Limousine, Mercedes, Chevrolet, Jeep, подходящи за всякакъв вид тържества, семейни празници, бизнес пътувания. Българските клиенти наемат автомобилите главно за сватби, ергенски партита, абитуриентски балове, посрещане на VIP гости, телевизионни продукции.

Шофьорите на Лимо Ауто ползват английски, руски, немски, турски - познават добре туристическите обекти в София и страната. За доброто Ви настроение ще спомогнат специално подбрана музика, климатик, мини-бар, TV, DVD, CD. Вашата конфиденциалност е неделима част от комфорта, който Ви осигуряват прецизно подбраните кадри на компанията.

Лимо Ауто предлага и услугите на водещи лицензирани фирми за охрана.

Limo-auto Адрес: София, бул. Фритьоф Нансен 3
Телефон: 02/9803995
Факс: 02/9814967
Мобилен телефон: 0888524233
e-mail: office@limoauto.com
web: www.limoauto.com
Работно време:

Рубрики и услуги

Коли под наем
Коректно въведена стойност.Луксозни лимузини Коректно въведена стойност.Ретро автомобили
Коректно въведена стойност.Шофьор Коректно въведена стойност.Трансфери
Коректно въведена стойност.Охрана

  Всички права запазени © Разработено от Ирида Дизайн